Life is a pitch
info@lifeisapitch.nl

 

 

Marjolein Kortleve   Marjolein is werkzaam als trainer, coach en (assessment)adviseur. Na haar studie Communicatiewetenschap vervulde zij diverse HR functies, waarbij het accent lag op selectie en (leiderschaps) ontwikkeling. Ook was zij een aantal jaren werkzaam bij een vooraanstaand adviesbureau, waar zij zich het vak van trainer en assessment adviseur eigen maakte. Sinds 2006 werkt zij zelfstandig. 

Haar expertise ligt op het vlak van gedragsanalyse en talent- en loopbaanontwikkeling. In haar manier van werken hecht zij aan openheid, zorgvuldigheid en gelijkwaardigheid. Zij is te herkennen aan haar heldere analyses, humor en praktische benadering.

 

                                                         

 

 

 

Anoek Gerlings  Anoek is psycholoog, trainer en coach.

Zij werkte negen jaar als trainer, coach en manager bij een gerenommeerd trainingsbureau. Sinds 2007 werkt zij als zelfstandige.

Haar expertise ligt op het gebied van communicatie, talentontwikkeling en ondernemerschap. Haar blik is gericht op de natuurlijke kracht van mensen, waardoor je loskomt van je eigen en andermans eisen en verwachtingen.

Door haar openhartige manier van werken inspireert ze mensen om opnieuw keuzes te maken én te gaan doen wat belangrijk voor hen is en waar ze goed in zijn.