Life is a pitch
info@lifeisapitch.nl

Wil je werk doen waar je energie van krijgt? Vraag je je af welk werk het best bij je past? Of vind je keuzes maken moeilijk? Dan is deze training iets voor jou. Maar ook als je jezelf krachtiger wilt kunnen profileren in de huidige arbeids-/opdrachtenmarkt.

 

Wat is personal branding?

Personal branding is het jezelf als sterk merk neerzetten. Of je nu voor een werkgever of als zelfstandige werkt, je hebt belang bij opdrachten die aansluiten bij jouw talenten, voorkeuren en stijl. De personal branding methode helpt je om glashelder te krijgen wat jouw unieke stijl en meerwaarde is. Op basis hiervan kun je bepalen hoe en waar jij het best tot je recht komt en je profileren op een manier die bij je past.

 

Voor wie?

 • Als je goed bent in wat je doet, maar zelf meer de regie over je carrière wilt nemen
 • Als je je afvraagt waar jouw unieke talenten liggen en waarmee je je kunt onderscheiden
 • Als je huidige werk je te weinig bevrediging geeft of onvoldoende beroep doet op je talenten
 • Als je moeilijk kunt kiezen waar je nu echt voor wilt gaan en tegen welk werk je nee gaat zeggen
 • Als je jezelf krachtiger wilt profileren in de huidige arbeids-/opdrachtenmarkt

Hoe ziet de training eruit?

De training Personal branding is een interactieve training waarin zelfonderzoek, praktische opdrachten en uitwisseling elkaar afwisselen. Waar reflectie en feedback belangrijk zijn om je zelfinzicht te vergroten, maar waar we ook doorpakken en tot concrete actieplannen komen. Tussen de trainingsdagen wordt gewerkt aan opdrachten die passen bij jouw persoonlijke leerdoel en situatie.

De volgende 4 vragen vormen de leidraad voor de training.

 1. “Wat doe ik?”; hoe kom ik over en hoe sta ik mijzelf in de weg bij het realiseren van mijn doelen?
 2. “Wat wil ik?”; wat zijn mijn drijfveren en waarden, wat is voor mij zinvol en geeft mij energie?
 3. “Wat kan ik?”; wat zijn mijn talenten en wat is mijn unieke meerwaarde?
 4. “Hoe doe ik het?”; nu ik antwoord heb op bovenstaande vragen, welke keuzes ga ik maken ten aanzien van het werk dat ik wil doen en welke concrete stappen ga ik zetten om mijn doelen te realiseren? Hoe ga ik opdrachtgevers/werkgevers interesseren voor wat ik in huis heb?

Wat levert deze training je op?

 • Je hebt inzicht in je talenten, drijfveren en belangrijke waarden.
 • Je begrijpt waarvan je energie krijgt en wat je energie kost.
 • Je weet wat je unieke meerwaarde is én bij welke opdrachten en klanten dit past (en bij welke juist niet).
 • Je hebt zin om je talenten in te zetten.
 • Je weet wat je koers is en je maakt bijpassende keuzes.
 • Je hebt een concreet actieplan en communicatieplan bepaald om je doelen te realiseren.
 • Je kunt op een aansprekende manier over je talenten en aanbod vertellen.
 • Je weet hoe je jezelf kunt presenteren en profileren.

 

Kosten en locatie

€ 1495,-- (excl. BTW)

Particulieren en ZZP-ers die de investering niet bij de werkgever kunnen declareren betalen slechts € 995,-- (excl. BTW). De training vindt plaats in (de omgeving van) Haarlem.

 

Ervaringen van deelnemers aan de training

“Als marketingcommunicatie adviseur naar het merk van je opdrachtgever kijken is al niet eenvoudig, maar naar jezelf als merk kijken, is echt een hersenkraker. Met 'life is a pitch' wordt het nog leuk om te doen ook! Intensief, persoonlijk, een beroep doend op je creativiteit, denkkracht en soms ook uithoudingsvermogen.....Bedankt!"(Anne, marketingcommunicatie adviseur)

“De training Personal Branding van Anoek en Marjolein was verhelderend. Ik zie nu scherper waarom ik zo blij word van bepaalde klanten en opdrachten. Ook heb ik meer inzicht in mijn mogelijkheden om van die krenten uit de pap dagelijkse kost te maken." (Heleen, freelance tekstschrijver, getik.nl)

"Stimulerend, inspirerend en leerzaam" (Lesley Peters , testanalist, Bartosz)

“Een no-nonsense training die je laat werken. Een goede balans tussen persoonlijke ontwikkeling en strategisch kijken naar je eigen carrière. Binnen de kortste keren wordt er een hechte groep gevormd, waarbij ieder open en eerlijk kan functioneren. Tegelijkertijd wordt er goed gezorgd dat ieder individu de persoonlijke begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft.” (Maaike, zelfstandig Presentatietrainer)

“Ik vond de training heel nuttig en vooral ook erg leuk. Ik heb een aantal nieuwe, zeer waardevolle inzichten gekregen waarmee ik zeker verder kan, zowel in mijn werk als privé. Anoek en Marjolein weten waar ze het over hebben, zijn zeer betrokken en scheppen een sfeer waarbinnen naast lekker doorwerken ook gelachen wordt. Kortom: een aanrader.” (Meike, Copywriter)

“Deze drie dagen zijn een hele nuttige investering voor mij als interimmanager, je wordt gedwongen om stil te staan bij je basis en je onderscheidend vermogen. Daar gunde ik mij nooit de tijd voor ." (Martje Kemperman, Interimmanager, Kemperman & Co)