De coaches

Anoek

In een coachtraject moedig ik mensen aan om opnieuw keuzes te maken en te gaan doen wat belangrijk voor hen is en waar ze goed in zijn. Zodat ze waardevol kunnen werken en meer plezier hebben in hun leven. Ik spreek mensen aan op hun natuurlijke kracht, waardoor ze loskomen van hun eigen en andermans eisen en verwachtingen. Hierdoor wordt het makkelijker om zelf (weer) de regie te nemen.

Ik ben als psycholoog aangesloten bij het N.I.P (Nederlands Instituut van Psychologen). Tevens ben ik gespecialiseerd in EFT, een zeer doeltreffende methodiek voor problemen in (persoonlijke) relaties.

Ik ben opgeleid in verschillende coach- en behandelmethoden, zoals de RET, behulpzaam wanneer je last hebt van negatieve gedachten over jezelf en/of je omgeving, EMDR om negatieve ervaringen en herinneringen te verwerken en directe hypnose om hardnekkige zaken aan te pakken.
Voor meer informatie over mijn achtergrond kijk je op Linkedin

Marjolein

Als coach help ik mensen graag bij het vergroten van hun zelfinzicht én hun persoonlijke effectiviteit. Daarom bestaat een coachtraject bij mij bijna altijd uit de combinatie van het analyseren van jouw gedrag en motieven en het komen tot heel concrete handvatten om effectiever met situaties om te gaan. De balans zal daarin verschillen, afhankelijk van jouw coachvraag.

Bij het vergroten van het zelfinzicht van coachklanten heb ik profijt van de verschillende coachleergangen die ik volgde en mijn jarenlange ervaring als assessment adviseur, coach en mediator. Bij het oefenen met nieuw gedrag komt mijn ervaring als trainer goed van pas. Mijn aanpak kenmerkt zich door heldere analyses, oprechte interesse en een doortastende benadering.

Naast de leergangen Coachen voor professionals, Coachen van leerprocessen en Provocatief coachen heb ik diverse mediationopleidingen afgerond. Meer recent voegde ik daar de specialisatie stress- en burn-outcoaching aan toe.
Voor meer informatie over mijn achtergrond kijk je op LinkedIn